سالاد پاپایا تایلندی

درست است که طعم شیرین و تند غذاهای تایلندی با طعم غذاهای ایرانی کاملا متفاوت است ولی این مساله چیزی از خوشمزگی آنها کم نمی کند. غذاهایی که علی رغم ظاهرشان، طعم هایی متفاوت و دوست داشتنی دارند و شما را عاشق سرزمین برنج و لبخند می کند.

در ادامه لیست کوتاهی از معروف ترین غذاهای تایلندی را برایتان اماده کرده ایم. اگر راهی تایلند هستید حتما زمانی را برای تست غذاهایشان اختصاص دهید، پشیمان نمیشوید.

پدتای غذای تایلندی

1. پدتای (Pad Thai)
تایلندی ها نودل برنج ابپز شده را سرخ می کنند و همراه با تخم مرغ، توفو، میگوی خشک شده، تمر هندی، فلفل، سیر، بادام زمینی و سس مخصوص ماهی، غذایی میپزند که طعمش را هیچ وقت فراموش نمیکنید. این غذا در همه رستوران های تایلندی پیدا میشود.

خائوپد غذای تایلندی

2. خائو پد (Khao pad)
برنج پخته را با گوشت (مرغ، خرچنگ یا میگو)، تخم مرغ، پیاز، سیر و گاهی گوجه فرنگی سرخ میکنند. سپس ترکیبی از سویا سس، نمک، شکر، چیلی و سس مخصوص ماهی به ان اضافه میشود. ظاهر و طعم این غذای تایلندی برای ما ایرانیان بسیار آشناست. نه؟

سالاد بیف تایلندی

3. سالاد بیف تایلندی یا یام نوا (Yam Nua)
این سالاد خوش بو از ترکیب گوشت گوساله، نعنا، گشنیز، لیمو و خیار تهیه میشود. اگر میخواهید غذایی را با خیال راحت تست کنید یام نوا بهترین گزینه است.

سالاد پاپایا تایلندی

4. سالاد پاپایا یا سوم تام (Som Tom)
سیر، چیلی، لوبیا سبز، گوجه فرنگی و میوه پاپایا خام مواد اصلی این سالاد را تشکیل میدهند. میگو خشک، بادام زمینی و ادویه های مختلف نیز به این سالاد افزوده می شوند. میتوانید تصور کنید این ترکیب چقد خوش طعم است؟

خای مد غذای تایلندی

5. کای مِد ما موآنگ (Kai Med Ma Muang)
مرغ به همراه انواع اجیل سرخ شده، سپس سس سویا، هویج، قارچ و فلفل به ان اضافه میشود. طعم این غذای تایلندی هم شیرین و تند است ولی با بقیه شیرین و تندها فرق دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *