پلمنی غذای سنتی روسیه

بقچه های مامان بزرگها که یادتون هست؟ همیشه یه چیزی برای سورپرایز کردنمون داخلش داشتن: آبنبات، نخودچی کشمش، برنجک، شادونه. اولین باری که پلمنی, غذای روسی معروف رو جلوم گذاشته شد، دوباره یاد بقچه مامان بزرگم افتادم.

همه روس ها پِلمِنی (به روسی: Пельмени) رو به عنوان غذای ملیشون میشناسند. پلمنی در واقع خمیری هلالی یا دایره ای شکل است که وسطش گوشت، پوره سیب زمینی یا سبزیجات مختلف گذاشتند. این خمیر به شکل بقچه پیچیده و داخل آب جوش پخته می شود.

اگر بخواید در مورد تاریخچه پلمنی بدونید باید بگم نمیدونیم از کی ولی میدونیم روس ها برای نگه داری از گوشت در زمستان های سرد و طولانی سیبری از پلمنی استفاده می کردند.

این بقچه های خوشمزه توی همه رستورانهای سراسر روسیه پیدا می شوند. بعضی از رستورانها پلمنی رو بعد از پخت، سرخ و اصطلاحا به سبک اوکراینی سرو میکنند!

اگر میخواهید پلمنی، این غذای روسی دوست داشتنی رو توی خونه تهیه کنید باید بگم آماده کردن خمیر پلمنی کار زمانبر وسختی هست ولی اصلا نگران نباشید تمام سوپرمارکت ها پلمنی نیمه آماده دارند. فقط کافیه یه قابلمه آب جوش آماده کنید.

اگه راهتون به روسیه خورد یادتون نره حتما پلمنی رو امتحان کنید. حتی توی کشورهایی که قبلا عضو اتحادیه جماهیر شوروی بودند، مثل گرجستان هم میتونید پلمنی رو ببینید، هرچند ممکنه با اسم دیگه ای صدایش بزنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *