گیاهان دارویی استوایی

اگر به طب سنتی و افزودنی های گیاهی علاقه دارید، «پاندان» یکی از آن گیاه های خوشمزه و فوق العاده مقوی است که در تایلند به وفور می توانید آن را ببینید.
نام علمی و اصلی این گیاه Pandanus amaryllifolius هست که در کشورهای مختلف به اسامی گوناگونی صدا می وشد. در هند و سریلانکا به این گیاه «رامپه» می گویند و در مالدیو به نام «ران با» مشهور است.
Pandan از جمله گیاهان استوایی است که در جنوب شرق آسیا رشد می کند و از آن به عنوان طغم دهنده درغذا استفاده می شود. همینطور در شیرینی ها و کوکی های تایلندی هم به اندازی کافی می توانید پاندان ببینید.

گیاه استوایی پاندان

یکی از خاصیت های اعجاب انگیز پاندان برای مقابله با دل درد است؛ اگر در سفر به تایلند دل درد گرفتید و دلتان هوس چای نبات خودمان کرد، بهتر است از یه گوشه و کنار مقداری پاندان پیدا کنید، آن را به همراه چای دم کرده و نوش جان کنید.
از این گیاه مشهور و دوست داشتنی در بعضی از داروهای محلی نیز استفاده می شود. پاندان به صورت گسترده ای کشت می شود، از این رو شانس زیادی دارید تا لذت استفاده از آن را تجربه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *